Информация за нас | Hyrs.bg
СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА | ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ - 15 ДНИ | СИГУРНОСТ - ПАЗАРУВАНЕ БЕЗ ЛИЧНИ ДАННИ

За Нас

Според международната компания за статистически изследвания IMS Health – продажбите на хранителни добавки в аптеките в България отбелязват увеличение с 7.7 % спрямо продажбите в предходната година. В същото изследване IMS Health споделят, че продажбите на хранителни добавки изпреварват продажбите на лекарствени медикаменти като пазара на хранителните добавки в България е на стойност около 185 милиона лева.  Докладът на IMS Health е интересен и с информацията си за броя на дистрибутираните хранителни добавки от водещите компании на пазара – около 75 продукта в различни категории, както и информацията за навиците на българския потребител, който с високото си лично потребителско съзнание взема решение за покупката на хранителни добавки и се грижи за здравето си.

За да задоволим високите изисквания на клиентите грижещи се съзнателно за живота и здравето си създадохме Hyrs International – компания за дистрибуция и продажби на хранителни добавки и естетични продукти за цялото семейство.

Тази цел ще постигнем, като дистрибутираме само висококачествени, технологично чисти и сертифицирани продукти сред собственоизградената мрежа от аптеки, доктори, дрогерии, магазини за хранителни добавки, фитнес центрове, фризьорски салони и други. Клиентите ни се обслужват от професионалисти с опит, задоволявайки желанията им за качествено обслужване, бързина, точни поръчки и достъпни цени.

Уникалното на Hyrs International е, че:

За да Ви дарим с живот и здраве се спряхме на висококачествените хранителни добавки на Nature's Plus, отговарящи на всички световни стандарти за качество и задоволяващи всички Ваши изисквания като потребители.

Следвайте ни!

Следвайте ни в Социалните медии, за да получавате най-новите оферти, промоции и друга полезна информация!

Разработил Yasen Deyanov
Hyrs.bg © 2016