Фосфатидил серин | Съставки | Хранителни Добавки | Хърс. БГ
СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА | ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ - 15 ДНИ | СИГУРНОСТ - ПАЗАРУВАНЕ БЕЗ ЛИЧНИ ДАННИ
Седмични промоции
* Email
Име 
Вписване
 
Категории

Фосфатидил серин

Фocфaтидил cepинa e фocфoлипид, ĸoйтo e cъcтaвeн oт aминoĸиceлинaтa Cepин и липиднa мoлeĸyлa. Извличa ce oт дoбитъĸ, яйчни жълтъци, coя и дpyги pacтeния. Πpeдпoлaгa ce,чe cepинa e вaжeн зa здpaвocлoвнoтo фyнĸциoниpaнe нa ĸлeтĸтиe в тялoтo и ocнoвнo нa тeзи в мoзъĸa.

Подпомага регулирането на мембранния трансфер на хранителни вещества и невротрансмитери, необходими за правилната функция на мозъка. Фосфатидил-серин стимулира оптималната експозиция на химични рецептори на нервната тъкан, които регулират невронните процеси, включително процеси на разделение и растежа на нервните клетки.

Допринася за активиране на глюкозния метаболизъм в мозъка и повишава устойчивостта на нервните клетки спрямо увреждания, като така предотвратява разрушаването на мозъчните клетки. 

Фосфатидил-серин поддържа много от основните мозъчни дейности. Препоръчва се на хора от всички възрасти за поддържане и възстановяване на психичното и умствено състояние.

Фосфатидил-серин спомага за подобряване на дългосрочната и краткосрочната памет, нормализация на емоционални и поведенчески реакции, както и частично възстановяване на мисловните умения при атеросклероза и старческа деменция. Предпазва мозъчни клетки от стареене, подпомага възстановяването на структурата на нервната тъкан, подобрява метаболизма на мозъчни клетки. Прилага се и при заболяването Паркинсон.

Фосфатидил-серин е особено полезен  за студенти, хора използващи продължително ума си и възрастни.

Това е информационна страница! Няма добавени продукти в тази категория.

Следвайте ни!

Следвайте ни в Социалните медии, за да получавате най-новите оферти, промоции и друга полезна информация!

Разработил Yasen Deyanov
Hyrs.bg © 2016