Алое Вера І Съставки І Хърс.БГ
СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА | ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ - 15 ДНИ | СИГУРНОСТ - ПАЗАРУВАНЕ БЕЗ ЛИЧНИ ДАННИ
Седмични промоции
* Email
Име 
Вписване
 
Категории

Алое Вера

Ежедневният прием на алое вера поддържа тонуса и предпазва от вирусни инфекции. Чрез него можете да си набавите дневната доза необходими витамини и минерали. Редовното му приемане укрепва имунната система и повишава естествените съпротивителни сили на организма.

Алое вера се използва от древни времена в козметиката и медицината. Терапевтичните му и лечебни качества са издържали изпитанията на времето над 5 000 години, поради което е наричано още „растение на безсмъртието“, „лечебно биле“ или „пустинна лилия“. Освежаващият гел от листата му е бил използван от египетските кралици Нефертити и Клеопатра за омекотяване и подмладяване на кожата.

Това чудотворно растение съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини и 12 витамина. Източникът на полезните му свойства са листата, които „захранват“ и цялото растение. Ако откъснете алое вера от почвата, то може да живее няколко месеца благодарение на листата си, които служат като резервоар за растението. Те съдържат гелоподобно вещество, което се използва в козметиката, влиза в състава на лосиони за тяло и балсами против изгаряне. От листата се извлича и сок с горчив вкус, който се пие при проблеми с храносмилателната система.

Хранителните добавки, съдържащи алое вера, имат силно противовъзпалително и антиалергично действие. Благодарение на съдържащите се в растението витамини и минерали, те повлияват благоприятно заздравяването на кожата при изгаряния и охлузвания и действат болкоуспокояващо. Силното антибиотично и противогъбично действие на екстракта от алое вера предпазва от възпаления и подпомага възстановяването на увредените тъкани. Едно от най-ценните качества на растението е свойството му на мощен антиоксидант, който забавя стареенето на клетките, предотвратява образуването на тумори и оказва благотворен ефект върху кожата, а гинеколозите го препоръчват срещу кисти и сраствания. Съдържащият се в алое вера кератин подобрява еластичността на кръвоносните съдове, което го прави изключително подходящо при сърдечносъдови заболявания.

Приемането на алое вера е препоръчително не само когато имате здравословен проблем. Ежедневната му консумация поддържа тонуса и предпазва от вирусни инфекции. Чрез него можете да си набавите дневната доза необходими витамини и минерали. Редовното му приемане укрепва имунната система и повишава естествените съпротивителни сили на организма.

В аптеките вече се предлага богата гама от продукти, съдържащи алое вера. Едни от най-качествените са на американската фирма Nature’s Way. Те се предлагат в три различни варианта – сок от листа (99,7% чист екстракт), комбинация от сок и гел (99,7% чист екстракт), както и същата комбинация с вкус на горски плодове (65% чист екстракт). Те съдържат органично алое, отглеждано без химични торове и препарати. Всички продукти са обогатени с полизахариден екстракт от алое вера, на който се дължат повечето от благотворните му свойства.

Nature’s Way е признат лидер в Америка в производството на хранителни и диетични добавки. Компанията е един от най-големите и модерни в техническо отношение производители. Техните новаторски научни разработки и иновативни решения са променили коренно виждането за билковите и хранителните добавки по света и са доставили чисто здраве от природата в милиони домове.

С цел предпазване от окисление и запазване на съставките, продуктите на Nature’s Way се съхраняват в специални рециклирани бутилки с двойно обезопасена капачка. Качеството е гарантирано с три международни сертификата.

Алое вера на Nature’s Way се предлага в опаковки от един литър като препоръчителната дневна доза е между 30 и 240 грама. Може да се приема с вода, сок или мляко. Алое вера е естествен източник на енергия и здраве, от който не трябва да се лишаваме.

Това е информационна страница! Няма добавени продукти в тази категория.

Следвайте ни!

Следвайте ни в Социалните медии, за да получавате най-новите оферти, промоции и друга полезна информация!

Разработил Yasen Deyanov
Hyrs.bg © 2016