15 дни право на връщане
СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА | ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ - 15 ДНИ | СИГУРНОСТ - ПАЗАРУВАНЕ БЕЗ ЛИЧНИ ДАННИ

15 дни право на връщане - info Hyrs.bg

15 дни право на връщане - info Hyrs.bg

Услугата „15 дни право на връщане" е валидна само за физически лица, закупили продукти от Hyrs.bg (Хърс Интернешънъл). За да се възползваш от тази услуга трявбва да попълниш формуляра за връщане на продукт не по късно от 15 дни от датата на доставка. Формулярите попълнени след 15 дни от датата на доставката на съответния продукт, няма да се вземат предвид.

Връщането на продуктите се извършва, чрез куриерска фирма в сътрудничество с Hyrs.bg. След  попълването на формуляра и неговото одобрениe от наш служител, ще бъде изпратен куриер до 48 часа да вземе съответния продукт на посочения от теб адрес.

Условия за връщане:

  • Позволява се връщане на продукт/ти само и единствено ако не са разопаковани и ако всички кутии/опаковки са оригинални и не е повредена тяхната цялост - запазен е техният добър търговски вид.
  • При връщане на продукта/тите траябва да присъства оригиналнта стокова разписка и касова бележка, с която е/са доставен/и продуктът/тите;
  • В случай, че върнатия/те продукт/и е/са с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, липсващи аксесоари, стокова разписка и касова бележка, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта/тите и също така да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта/тите. При такова решение, клиентът ще бъде уведомен при постъпването на продукта в нашия склад и неговата проверка;
  • Тази услуга не е валидна при покупка на едро (Корпоративни продажби);
  • Запазваме правото си да откажем връщането на продукти от клиети, които използват често тази услуга (по злоупотребяващ начин).

1.Категортии, за които не може да се използва тази услуга:
а) Продукти извън тези с марката Нейчърс Плюс / Nature's Plus;

2. Не могат да бъдат връщани продукти, които са част от една или повече от посочените по-долу ситуации:
а) Продукти предлагани от партньори на Hyrs.bg ( Hyrs.bg Marketplace ). Всеки партньор спазва неговата политика за връщане на продукт;

Забележка: Ако връщането е било отказано на основание, едно или повече от изброени по-горе условия, ако се изпрати продукт, без предварително попълване и приемане на формуляра за връщане на продукт или продука е изпратен, чрез друга куриерска фирма различна от ползваната от Hyrs.bg, транспортните разходи ще бъдат поети от клиента.

Върни продукт само с 2 лесни стъпки:

  1. Попълни Формуляра за връщане на продукт;
  2. При одобрение за връщане на продукт ще дойде куриер до 48 часа за вземане на продукта от посочения от теб адрес.
Това е информационна страница! Няма добавени продукти в тази категория.

Следвайте ни!

Следвайте ни в Социалните медии, за да получавате най-новите оферти, промоции и друга полезна информация!

Разработил Yasen Deyanov
Hyrs.bg © 2016