Доставки | Hyrs.bg
СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА | ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ - 15 ДНИ | СИГУРНОСТ - ПАЗАРУВАНЕ БЕЗ ЛИЧНИ ДАННИ

Условя за доставки

Доставка на хранителни добавки и стоки от WWW.HYRS.BG

 

Заявени поръчки до края на текущия работен ден, следват да бъдат изпратени на последващия работен ден. Събота и неделя се третират като неработни дни от гледна точка на спедиторските компании.

 

Консултант ще се свърже с вас на посочените от вас данни за контакт с цел уточняване и потвърждаване на поръчката. Практиката ни е да извършавме проверките в рамките на работните часове:

Понеделник – Петък : 09.00 ч. – 19.00 ч.

 

Доставка за и в България:

 

Промоционални купони

 

При използване на промоционални купони, в процеса на поръчване, намалението на купона важи само в случаи, когато продукта не е намален предварително или има намаление, но то е по малко от %-та отстъпка на купона. В сила влиза намалението с по-голяма стойност.

 

Пример 1:

Ако хранителна добавка на марката Х, с крайна цена за потребители 100 лв. и без посочено намаление, бъде поръчана от вас с промоционален купон позволяващ ви 10% намаление, то хранителната добавка се намалява с 10%, за примера с 10 лева, то вие ще я получите на посочения от вас адрес с крайна цена 90 лв

.

Пример 2:

Хранителна добавка А с крайна потребителска цена 100 лв е намалена от нас с 5%,т.е. продажната потребителска цена е 95 лв., но вие притежавате промоционален талон с намаление -10%, то желаният от вас продукт се намалява с 10% от крайната му потребителска цена без отстъка 100 лв на 90 лв. Така, цената на която го купувате е закупен е 90 лв с 10% отстъпка.

 

Пример 3:

Продукт А с крайна потребителска цена от 100 лв. Продукта е намален предварително с 15%, т.е. продажната потребителска цена е 85 лв. Потребителят прилага промоционален купон с намаление 10%, в следствие на което продукта не бива намален с допълнителен процент и цената на която бива закупен е 85 лв.

 

Доставка до други страни от Европейският съюз:

 

Доставка до останалите страни от света:

 

Разгледайте предлаганите от нас хранителни добавки сега!

 

Доставките се извършват с експресните куриерски услуги от врата до врата на Рапидо, за цялата територията на Република България.
Когато поръчате, приемате нашите условия, които са задължителни за вас и за всяко трето лице, което има интерес от тази поръчка.
Никой работник, служител или който и да е друг член на Рапидо няма власт да промени условията или да прави обещание от наше име.

Заявки се приемат всеки работен ден в офисите на Рапидо.

Забранени пратки

РАПИДО СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА ОТКАЖЕ ИЛИ ПРЕКРАТИ ПРЕВОЗА НА ПРАТКИ, КОИТО В ИКОНОМИЧЕСКО ИЛИ ТЕХНИЧЕСКО ОТНОШЕНИЕ СА НЕПРАКТИЧНИ ИЛИ НЕРЕНТАБИЛНИ ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ

Опаковка

Рекламации

Изключване на отговорността

Следвайте ни!

Следвайте ни в Социалните медии, за да получавате най-новите оферти, промоции и друга полезна информация!

Разработил Yasen Deyanov
Hyrs.bg © 2016