СЕДМИЧНИ ПРОМОЦИИ | БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА | ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ - 15 ДНИ | СИГУРНОСТ - ПАЗАРУВАНЕ БЕЗ ЛИЧНИ ДАННИ
CELLUCOR Cellucor, D4 Thermal Shock, 120 caps Cellucor, D4 Thermal Shock, 120 capsCellucor D4 Thermal Shock е мощен продукт за изгряне на мазнинит.. Category: Anvils Product #: D4 Thermal Shock 120 caps, Cellucor 0 stars, based on 0 ревюта reviews Regular price: 95.00 лв. $95.00 лв. Available from: Hyrs.bg Condition: excellent condition В Наличност
Начало » Марки » CELLUCOR » Cellucor, D4 Thermal Shock, 120 caps

Cellucor, D4 Thermal Shock, 120 caps

Cellucor, D4 Thermal Shock, 120 caps | Hyrs.bg
Cellucor, D4 Thermal Shock, 120 caps | Hyrs.bg

Продуктов код: D4 Thermal Shock 120 caps, Cellucor
Промо точки: 95
Наличност: В Наличност
Цена: 95.00 лв.
Цена с ДДС: 95.00 лв.
Цена в Промо точки: 5039

Cellucor, D4 Thermal Shock, 120 caps

Cellucor D4 Thermal Shock е мощен продукт за изгряне на мазнините, поддържащ нивата на адреналина, зареждащ с експлозивна енергия със сведени до минимум нежелани състояния като енергиен спад, тревожност или гадене.  
 
АДРЕНАЛИНЪТ – КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕШНОТО ОТСЛАБВАНЕ 
 
D4 Thermal Shock използва бета-2 сигнализация, за да стимулира естествения прилив на адреналин, който, освен че доставя енергия и подобрява вниманието, поддържа метаболизма и ви прави по-издръжливи. 
 
D4 Thermal Shock е допълнително обогатен с плод от амла (Emblica officinalis), кафеин и екстракт от кората на бяла върба (White Willow). Тази природна формула прави продукта идеален източник на свръх-енергия и перфектно средство за топене на мазнините. 
 
Много продукти за отслабване имат сложни инструкции за използване. Често се налага увеличаването на приема, за да се постигне реален ефект. Например, при някои добавки дневната дозировка надвишава 8 хапчета! D4 Thermal Shock е сред най-мощните термогенни добавки, чиято ултра-концентрирана формула поддържа телесния състав в здравословно съотношение и зарежда организма с висока доза енергия - всичко това постижимо с едно единствено хапче. 
 
ЕКСТРАКТ ОТ АМЛА (Emblica officinalis) - естествен източник на филемблин (етил галат). Филемблинът поддържа високи нива на адреналин, който от своя страна увеличава енергията на клетъчно ниво и подобрява умственото съсредоточаване. 
Също така, филемблинът има съдоразширяваща роля - отваря кръвоносните пътища в мускулите, което временно увеличава цялостния мускулен обем и скоростта на съкращаването им. 
 
ЕКСТРАКТ ОТ КОРА НА БЯЛА ВЪРБА - eстествен източник на салицин. Салицинът е традиционна съставка на диетичните и енергизиращи продукти, усилваща термогенния ефект на кoфеина. 
 
ОКТОПАМИН HCl - допринася за разрушаването на белите мастни клетки до свободни мастни киселини, като същевременно ускорява метаболизма и подпомага междумускулната термогенеза (произвеждането на топлина, посредством извличане на мазнини от организма). Октопаминът може да има анти-катаболитно въздействие, тоест, чрез него мазнините преминават процес на метаболиза, без това да изтощава мускулната тъкан. 
 
ЕКСТРАКТ ОТ ЙОХИМБЕ - eкстракт от корите на африканското дърво йохимбе. Според направени изследвания, той оказва съдоразширяващо въздействие. Йохимбе може да засили процеса на липолиза и притока на кръв към мускулите. 
 
ЕВОДИАМИН - растителен екстракт, който поддържа нормални нива на запасите от мазнини, стимулира обмяната на веществата и доставя енергия. Еводиаминът също така повишава температурата на тялото в покой и може да благоприятства отделянето на телесна топлина, като увеличава калориите и мазнините, които организмът изгаря за производството на енергия. Еводиаминът е лек диуретик. 
 
ЕКСТРАКТ ОТ ПАСИФЛОРА - натурален растителен екстракт, подходящ при симптоми на тревожност, нервни състояния и енергиен спад , традиционно съпътстващ тези, които приемат добавки за отслабване. 
 
КOФЕИН - мощно психо-стимулиращо средство. Кoфеинът активизира централната нервна система, предпазва от изтощение, спомага за повишаване на бдителността и на енергийните нива. 
 
СКЛАРЕОЛИД - натурален екстракт от растението Salvia sclarea, който поддържа здравословни нива на енергия и чиста мускулна маса, докато отслабвате. Склареолидът стимулира превръщането на АТФ (аденозинтрифосфат) в ЦАМФ (цикличен аденозин монофосфат). ЦАМФ е междуклетъчен посредник и служи за ускоряване на някои клетъчни процеси, като липидния метаболизъм и функционирането на щитовидната жлеза. 
 
N-АЦЕТИЛ-L-ТИРОЗИН - бионалична форма на аминокиселината L-тирозин. Абсорбира се доста по-бързо и се отделя по-трудно с урината. L-тирозинът е аминокиселина, която се използва като изходно вещество на надбъбречните и растежни хормони епинефрин, допамин и норепинефрин. 
 
D4 Thermal Shock може да се употребява както смостоятелно, така и в комбинация с други отслабващи продукти на Cellucor, стига те да нямат стимулиращо въздействие, например: T7 Extreme, WS1 Extreme, и L2 Extreme. 
 
Съдържание в 1 доза (1 капс.):
Proprietary Blend 588mg †
Amla Fruit Extract, Caffeine (150 Mg Of Caffeine Anhydrous), White Willow Bark Extract, Octopamine HCl, Yohimbe Bark Extract, Evodiamine Sclareolide, Passion Flower Extract (Aerial Parts), N-Acetyl-L-Tyrosine
 
Други съставки:
Capsule Shell (Gelatin, Titanium Dioxide And FD&C Yellow #5), Cellulose, Stearic Acid, Magnesium Stearate, And Silica.  
 
Начин на прием:
Приемайте 1 капсула сутрин преди закуската и още една в ранния след обяд с чаша вода. 
Приемайте за 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка.
 
Опаковка:
60 капсули
 
Количество в 1 доза:
1 капсула
 
ВНИМАНИЕ:
Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо и хладно място. Този продукт е хранителна добавка и не може да замести разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да се употребява преди датата, посочена на опаковката. Консултирайте се с вашия лекар преди да приемате продукта, ако страдате от някакво заболяване.

Коментирай продукта

Името ви:


Вашето ревю: Note: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода в полето по-долу:Промоции
BPI, Jay Cutler Total Protein 2310 gr
130.00 лв. 105.99 лв.
Спестявате: 18%
BSN, Amino X, 30 дози, 435 g
63.00 лв. 39.99 лв.
Спестявате: 37%
Cellucor, Alpha Amino, 30 srv
77.00 лв. 46.99 лв.
Спестявате: 39%
Based on 1 reviews.
Cellucor, Cor Performance Beta-BCAA, 345 g
72.00 лв. 48.99 лв.
Спестявате: 32%
Controlled Labs, Purple Wraath - 950 gr new
135.00 лв. 90.99 лв.
Спестявате: 33%
Controlled Labs, PURPLE WRAATH 950 gr
135.00 лв. 93.99 лв.
Спестявате: 30%
Коментирайте! ()

Следвайте ни!

Следвайте ни в Социалните медии, за да получавате най-новите оферти, промоции и друга полезна информация!

Собственост на Хърс Интернешънъл
Hyrs.bg © 2016